Beskyt din identitet nu

Vi lever i en oplysninger-orienteret samfund. Teknologi gør det muligt for os at gøre forretninger og gøre transaktioner bogstaveligt i løbet af få sekunder. Denne overflod af information har givet anledning til en ny kriminalitet – tyveri af identitet. I virkeligheden, ifølge en 2003 løsladelse fra Federal Trade Commission, kan næsten 10 millioner mennesker i USA blive ofre for identitet banditter hvert år.

Hvad betyder det? Nogen har stjålet din kreditkort-dit kreditkortfirma kan hjælpe dig med, at retten? Nå, ifølge FTC vedrører næsten 60% af identitet tyveri problemer ikke din eksisterende kreditkortkonti. Identitetstyveri kan opstå som følge af nye kreditlinjer åbnes i dit navn enten via kreditkort eller bank lån samt telefon/utility svig og endda beskæftigelse relateret svindel. Fordi vi er modtagelige gennem så mange muligheder i vores daglige liv, er vi alle i fare.

Hvad kan du gøre? Hvor ville du gøre hvis du har fundet dig selv i denne situation? Ville du vide hvor du skal begynde at rydde ditnavn? Nå, nu behøver du ikke at bekymre sig om hvad de skal gøre, som vi har svaret.

Som du allerede ved, Pre-Paid Legal Services®, Inc. er en pioner inden for sektoren for retlige tjenesteydelser. Med mere end 30 års erfaring i at yde beskyttelse af juridiske rettigheder til vores medlemmer, er vi nu gået med Kroll Inc., verdens førende uafhængige risiko høring selskab. Kroll er en 30 år gammel, børsnoteret selskab, der tilbyder en bred vifte af undersøgende, intelligens, økonomiske, sikkerhed og teknologi tjenester til at hjælpe kunder med at reducere risici, løse problemer og udnytte muligheder. Hovedsæde i New York med mere end 60 kontorer fordelt på seks kontinenter, Kroll har en tværfaglig korps af mere end 2.200 medarbejdere og serverer en global kundekreds af advokatfirmaer, finansielle institutioner, selskaber, almennyttige institutioner, regeringsorganer , og individer. I de sidste tre år, har Kroll udviklet en unik løsning for ofre for identitetstyveri. Denne nye service er nu tilgængelige til forudbetalte juridisk medlemmer gennem identitet tyveri skjold fordel.

Hvad er denne fordel giver vores medlemmer?

Identitet tyveri skjold giver dig nem adgang til de ressourcer, du har brug for at forstå din kreditværdighed og kæmpe tilbage, hvis en identitet tyv truer din finansielle status. Denne fordel er designet til at advare dig om mistænkelig kontoaktivitet, at genskabe nogen resulterende skade dit kredithistorie og til at tilbagebetale dig for overdækket out-of-pocket udgifter du kan pådrage sig i processen.

1. kredit rapport gennem Experian

Sørg for at dine regnskaber er korrekte.

Din kreditværdighed er en af dine vigtigste finansielle aktiver. Det ikke kun påvirker din evne til at få kredit, det dikterer ofte den rente, som du kan låne. Det kan også påvirke din evne til at købe forsikring, eller at finde beskæftigelse. Nogle forsikringsselskaber og potentielle arbejdsgivere bruger din kreditværdighed til at måle din følelse af ansvar.

Eksperter anbefaler at du gennemse din kredit rapport regelmæssigt. Identitet tyveri skjold gør det nemt. Medlemmer har ret til en up-to-date kredit rapport fra Experian uden merpris.

Personlige kredit Score og analyse fra Experian Kend din kredit score… og hvordan det påvirker din evne til at låne.

Din kredit score er afledt af oplysninger i din kredit rapport. Denne score er anvendt af långivere til at bestemme din kreditværdighed. Jo højere tal, jo bedre din chance for at blive godkendt til den kredit, du ønsker.

En detaljeret analyse af dit personlige kredit Score vil blive inkluderet med din kredit rapport. Du kan bruge denne analyse til at vurdere din nuværende kreditværdighed.

2. løbende kredit kontrol gennem Experian

Lære af mistænkelig aktivitet før din kredit er ødelagt.

En professionel tyv kan overtage din identitet i bare et par timer. Men det kan tage år at reparere din kreditværdighed. Tidlig påvisning er nøglen til at minimere skader forårsaget af tyve, der stjæler dig navn.

Med din identitet tyveri skjold medlemskab, vil din kredit filer blive overvåget gennem Experian dagligt. Mistænkelig aktivitet vil blive bragt til din opmærksomhed, at give dig tidlig påvisning. Du vil modtage øjeblikkelig meddelelse om eventuelle nye konti er åbnet i dit navn… eller hvis negativ notation er tilføjet til din kredit rapport.

3. svig restaurering Service

Få personlig assistance og rådgivning fra eksperter.

Enhver uoverensstemmelse i din kredit rapport bør behandles på én gang. Ring til vores Customer Services Department på udpegede identitet tyveri skjold antallet og forklare dine bekymringer. Hvis det er identitetstyveri, vil vores svig efterforskere hjælpe dig hvert trin af måde. En svig restaurering pakke med komplet og detaljeret materialer, hjælpemidler og vejledning vil være forhastet til dig.

Hvis du tilmelder et begrænset fuldmagt, vil du være berettiget til forbedret restaurering tjenester. Kroll vil arbejde med at bestemme omfanget af svig i din kredit og om din identitet. På dine vegne, vil Kroll udstede svig advarsler til de tre store kredit repositories, Federal Trade Commission, Social Security Administration og USA post-

Service. Kroll vil arbejde med bureauerne, kreditorer og inkassobureauer for at gendanne din kredit præcision med hensyn til din identitet tyveri spørgsmål. Hvis nødvendige og rimelige, Kroll vil arbejde med de retshåndhævende myndigheder, department of motor vehicles og andre organisationer til at løse din identitet tyveri problemer hvis du afviser begrænset fuldmagt, vil du modtage grundlæggende Consulting Services. Kroll vil arbejde med at bestemme omfanget af svig i din kredit og om din identitet. Kroll vil give dig med kontaktoplysninger og procedurer

for organisationerne, skal du arbejde med. Kroll vil give sample breve og former og være tilgængelige for dig via et gratisnummer telefonnummer for bistand og rådgivning i hele processen med at genoprette din identitet.

Nu, det er vigtigt at forstå eventuelle sammenfald tyveri, der fandt sted før medlemskab tilmelding eller eventuelle situationer, der vedrører en business-identity er ikke omfattet. Identitet restaurering gælder ikke, hvis identitetstyveri er resultatet af en uærlig, kriminelle, ondsindede eller svigagtig handling du, din ægtefælle eller barn deltog i, instrueret eller havde kendskab til. Restaurering tjenester vil ikke blive givet til en allerede eksisterende, kendte stjålet identitet begivenhed. Du skal være en aktiv, betalt medlem til at modtage restaurering tjenester. Plan ydelser dækker ikke økonomiske tab som følge af sammenfald tyveri.

$25.000 identitet tyveri restaurering refusion fordel

Betaler din overdækket out-of-pocket udgifter.

Identitet tyveri skjold omfatter op til $25.000 i en svig restaurering refusion fordel. Denne dækning vil refundere dig for dækket udgifter kan du pådrage sig mens arbejde at rydde dit navn. Disse omfatter:

tabt arbejdsfortjeneste op til $500 pr uge med et maksimum på op til fire uger

juridisk forsvar gebyrer og udgifter

omkostningerne ved notarizing affidavits eller lignende dokumenter, lang distance telefonopkald og endda Porto!

udgifterne til re arkivering ansøgninger om lån, tilskud og andre kredit instrumenter

Visse begrænsninger af restaurering refusion fordel omfatter: forsikring fordele og tjenester, der leveres af medlemsvirksomheder af American International Group, Inc. (AIG). Beskrivelsen er en Resumé kun. Det omfatter ikke alle vilkår, betingelser og undtagelser for de politikker, der er beskrevet. Henvises til de faktiske politikker for komplette oplysninger om dækning og udelukkelser. Dækning er muligvis ikke tilgængelige i alle jurisdiktioner. Dækningen kun tilgængelig, hvis hændelsen stjålet identitet opstår, mens du er en identitet tyveri skjold medlem og er rapporteret til os inden for seks måneder.

Vidste du, at ofre i gennemsnit tilbringer mere end 175 timer og $1.500 i out-of-pocket udgifter til at klare deres navne. Med forudbetalte juridisk identitet tyveri skjold er omkostningerne ved bekæmpelsen af identitetstyveri langt mindre. For kun $9.95/ month har IDENTITY THEFT skjold medlemmer den ekstra sikkerhed de har nogen til at kæmpe kampen for dem. Og det bedste er denne månedlige gebyr giver fordele for både dig, medlemmet, og din ægtefælle.

Rapporter om identitetstyveri er overalt; tv, aviser, blade, talkshows, osv. Nu hvor du kender denne fordel er tilgængelig, ikke det giver mening at have denne form for dækning? Forestil dig freden i sindet, du ville have at vide du og din ægtefælle ville have adgang til alle disse tjenester, hvis du har fundet dig selv at være en identitet tyveri statistik? Kontakt den person, der henviste dig til denne opfordring til at tilmelde sig dit identitetstyveri medlemskab. Ikke vente, indtil det er for sent – gør det i dag!

For en komplet liste over afsløringer og udelukkelser, skal du kontakte skjoldet identitet tyveri skrevet materiale fra forudbetalte juridisk.

Kontakt mig i dag!

Christopher Harshbarger

Small Business & gruppe fordele Specialist

Toll gratis tilmelde Up:(877) 889-8897

Web: www.ProtectYourID.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.