Boliglån – indvendigt historie

At få et realkreditlån til at købe en ejendom (eller en omprioritere at få en bedre deal på eksisterende ejendom) er ikke let. Belåning er en kompleks proces, og vil altid indebære nogle professionelle tjenester og rådgivning.
Som minimum vil du kræve en advokat til at håndtere skødeskrivning og titlen på ejendommen, du kan også bruge et pant mægler eller rådgiver og måske endda en ejendom konsulent og/eller landinspektør (ud over landmåler på vegne af pant långiver).
For nogle, kan især første gang købere, beskæftiger sig med alle disse “eksperter” virke skræmmende. Så lad os undersøge nogle af de grundlæggende spørgsmål vedrørende realkreditlån og remortgages til bedre at forberede dig.
Pant er simpelthen et “boliglån”, dybest set en type af lån med sikkerhed ved hjælp af egenskaben som sikkerhed for långiveren. At beskytte sig selv långivere får brug for at vide hvor meget ejendom er værd i tilfælde af, at de er nødt til at sælge den for at gendanne pant (dvs. Hvis du undlader at gøre afdrag), for at etablere ru ejendom værdi långivere vil instruere en hjem værdiansættelse undersøgelse.
Ved hjælp af værdiansættelsen modtaget fra undersøgelse rapport långivere kan etablere lånet til værdi (LTV) de er villige til at tilbyde. Lånet til værdi er en dybest set procentdelen af værdien af egenskaben op til som de er villige til at låne, for eksempel, hvis en ejendom blev vurderet på £100.000 og pant långiver var glade for at låne på 75% LTV, dette betyder, at de vil tillade dig at låne op til £75 , 000 mod omkostningerne ved ejendomskøb, hvor balancen mangler (£25.000 i dette tilfælde) for at være indbetalingen.
Långivere beslutte på LTV tilgængelige ved hjælp af forskellige kriterier, for det første ved at kontrollere dine tidligere kredithistorie, “renere” kredit profil den højere LTV tilgængelige. Så, for eksempel, for nogen uheldig nok til at have været igennem en konkurs eller anden alvorlig kredit problem långivere kan være villige til at låne op til 70% LTV, men for et par med upåklagelig kredit kan de være glade for at låne op til 110% af ejendomsvurdering.
For det andet de nødt til at vurdere din evne til at tilbagebetale, den måde, dette opnås normalt er ved hjælp af indkomst multipla, for eksempel hvis du tjener £25.000 brutto om året, nogle långivere vil fastsætte, at de vil låne et maksimum på 3 * indkomst (i dette tilfælde £75.000 uanset Egenskaben værdi).
Dybest set vurdere Kreditkontrollerne sandsynligheden for, at du tilbagebetaler pant, mens din indkomst bruges til at vurdere evne til at tilbagebetale. Yderligere oplysninger finder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.