Forståelse landsdækkende Home Equity lån

Kort historie

Landsdækkende er en diversificeret finansielle servicevirksomhed med pant Banking i sin kerne, grundlagt i 1969 af to New Yorkers, Angelo Mozilo og David loeb, da de startede landsdækkende Credit Industries. Ekspansion begyndte i 1979, og af det næste år, landsdækkende havde 40 kontorer i downtown Los Angeles, og i 1981, landsdækkende Securities Corporation, en mægler-Dealer datterselskab, der ville sælge værdipapirer bakkes op af lån, der blev dannet.

Landsdækkende hit $1.000.000.000 mærke i lån service i 1984. I 1985, Forbes Magazine børsnoterede landsdækkende som en af de 200 bedste små virksomheder, og i 1987, Fortune Magazine’s top 100 beholdninger af året rangeret virksomheden på 37. I denne periode flyttede landsdækkende sit hovedkvarter til Pasadena, Californien.

I 1992, landsdækkende lancerede “House America”, en formel overkommelig udlån program, der er beregnet til at nå ud til mindretalssamfund, og lav og moderat indkomst borgere som en løsning for homeownership. Med 1995 blev Consumer Markets division startet, en tilgang til at nå ud direkte til forbrugerne. I det år, der fulgte, landsdækkende lancerede Home Equity udlån division og fuld Spectrum udlån, Inc (at tilbyde lån til låntagere med dårlig kredit).

I 1999, CW Technology Solutions, blev et nyt datterselskab lanceret med centrale ansøgninger om international pant behandling operationer, såsom restancer systemer, lån oprindelse, servicering. Derefter i november 2000, et andet datterselskab, der ville fungere som det europæiske datterselskab af landsdækkende Securities Corporation, “landsdækkende Capital Markets International, Ltd. (CCM) “blev lanceret.

I januar 2006, landsdækkende blev ydet af Inside Mortgage Finance status af America’s No. 1 hjem lån långiver, og på dette tidspunkt, landsdækkende Bank var vokset til at blive den ellevte største bank, og den hurtigst voksende blandt de store banker i USA. Dette er det samme år, hvor landsdækkende blev den første den første pant långiver til at ramme $1.000.000.000.000 mærke i lån servicering.

Landsdækkende Home Equity lån programmer:

• Boliglån – hvor hovedstol og rentebetaling forbliver den samme i lånets løbetid

• Hjem egenkapital line of Credit-lav start rente, derefter variable månedlige sats baseret på Vip Banks Prime rate som offentliggjort i The Wall Street Journal plus en margin eller udestående saldo.

• Kombinere Home Equity lån eller kreditlinjer med første realkreditlån-som er tilgængelig på de fleste landsdækkende lån programmer, der indeholder yderligere skattemæssige fordele.

• Super Streamline hjem egenkapital linje af kredit-fordele svarer til Home Equity line of Credit, men med mindre papirarbejde og klar kontanter for dem, hvis job og finansielle situation ikke har ændret sig væsentligt efter deres lån er blevet lukket for nylig. Du kan låne mod op til 90% af dit hjem værdi.

• 125% egenkapital lån-lån beløb op til 125% af værdien af hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.