Twist og råbe

For fast ejendomsinvestor har dette en anden betydning end for musikeren. John Lennon ville råbte også om dette begreb. Hvad jeg taler om med hensyn til fast ejendom er twist. Det er en måde at se noget i en ejendom, som ingen ellers har set. Lad mig forklare.
Jeg stødt ofte på egenskaber, og i virkeligheden jeg ser for egenskaber, der har været på markedet i lang tid og har en stor stak af ejendomsmægler kort på køkkenbordet. Jeg er sat på et andet sæt af briller end alle de foregående besøgende.
Tidligere besøgende har inkluderet det meste mennesker, der ønsker at besætte huset. De er på udkig efter et hjem og de ser ikke en. Nogle mennesker er på udkig efter noget, de kan anvende deres speciale at-maler på udkig efter et hus, der bare har brug for maling; Tømrer på udkig efter et hus, der har bør for kabinetter; du får idé.
Jeg er på ingen måde alle ser, men jeg leder efter noget, der kunne gøre huset til et hjem. Jeg prøver og se enten hvad folk havde forventet, når de først kørte op, eller hvad folk vil gerne se, når de kører op til huset nu markedsføring.
For eksempel havde et hus, der havde en sunkne i stuen med en buet drop-off går fra køkken/alrum til det. Jeg spurgte en anden ejendomsmægler og flere entreprenører hvad de skal gøre med det, og jeg fik svar om hvordan til at afrunde eller gøre overgangen mindre eller mere dekorative. Så det bare poppet i mit hoved-hæve den irreversible delvis og gøre en stor plads ud af det!
Dette hus havde pludselig en stor flisebelagt spiseplads. Det forvandlet fra en næppe tilstrækkelig stueetage med et værelse, der var delvis ubrugelig, til en stor spiseplads til at underholde og imponere. Jeg så, hvad ingen andre havde set.
En anden indlysende twist til fast ejendomsinvestor er at se et lille hus som et stort hus med en nu-færdige kælder. Hvis du har en god kilde af ordregivende tjenester og kan afslutte en kælder til en rimelig pris, indtaster du et helt andet marked af købere. I stedet for potentielle boligkøbere leder efter noget under $200 k, tappe dig nu folk i $250 k rækkevidde – et helt andet sæt af købere.
Real estate investor er at have flere sæt briller: for det første skal det sæt, som den endelige køber har. Fleste købere vil droppe deres tasker og plask ned på sofaen. De ønsker ikke at gøre meget arbejde på et sted-det er din målgruppe og højeste afkast. Det andet sæt briller er entreprenør sæt. En succesfuld investor har at vide, omtrent hvor meget det vil koste for at afvænning et hus. Bringe en entreprenør med dig ideelt for at få de bedste skøn.
Det tredje sæt af briller for fast ejendomsinvestor er køberen sæt. Du bliver mest vellykkede, hvis du kan se fortjenesten i dette ældre beat-up hus som det omdannes til et hjem. Den nederste linje er vi købe huse og sælge boliger. Hvis du holder det mind dig vil være en succesfuld ejendomsinvestor. Ikke nogensinde Begræns dig i hvad du visualisere, når du ser på en ejendom. Du kan komme op med at et twist, der gør det en helt anden egenskab – så du kan råbe med glæde på fortjenesten. Twist og råbe!
Copyright 2006 Ron LeBlanc

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.