Få råd til ferie selvom du er på SU

Det kan være svært at finde råd til ferie når man er på SU, da ydelsen ikke er særligt høj kan det være problematisk at spare sammen til en rejse, men der findes hjælp og vejledning til hvordan du skraber penge sammen til en god ferie. Hvis du følger med her, så vil du måske finde hjælpen til at kunne tage sydpå på ferie.

Find ud af hvad du bruger dine penge på

Før du gør noget som helst, så er det vigtigt at du finder ud af hvad din præcise indkomst er hver måned, hvad dine udgifter er og hvad præcist du bruger dine penge på. Da man altid kan finde måder at spare penge på, det kan godt være man kan risikere at leve lidt stramt, at man ikke har mange penge til at gå i byen for eller alle mulige andre sjove ting. Men det er også vigtigt at du gør det klart for dig selv at du skal til at spare, ellers kan det blive meget hårdt i længden, det er ikke fordi du skal gøre det hele på en gang, tværtimod skal du gøre det over længere tid.

Hvad skal du spare penge på

Det kan være svært at finde ud af hvor du kan spare penge, det er de små ting som får udgifterne til at være høje hver måned, det kan være cafe besøg, biografture, fastfood, slik, sodavand, cigaretter hvis du er ryger. De små ting kan få dit forbrug til at stige hver måned, dette kan være nogle af de ting du kan skære ned på for at spare penge, en anden god ide at gøre det er at lave mad til flere dage ad gangen, det kan være du laver en kødsovs, så lav en ekstra stor portion og frys det ned du ikke får brugt, på den måde kan du spare et helt måltid nogle gange flere måltider alt efter hvor meget du har lavet.

Sådan sparer du sammen

Når du har skåret ned på dit forbrug, så skal du begynde at lægge penge til side ind på en konto, dette kan du selv gøre men du kan også bede din bankrådgiver om at sørge for at der bliver overført et fast beløb til en opsparing hver måned. Dette kan være alt fra et par hundrede kroner, op til 500 kr. hver måned, på den måde kan du hurtigt få sparet en del penge sammen, så du kan tage på ferie sydpå. Hvis du ikke har tid til at få sparet sammen til ferie, så kan alternativet være et kviklån hos hurtigudbetaling.dk som gør at du har pengene på din konto i løbet af et par timer, hvis du bliver godkendt ville du kunne bestille ferien samme dag, du skal dog huske på at pengene skal betales tilbage.